Vloerluiken van Linfi

Vloerluiken van Linfi zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze worden altijd op maat gemaakt, zodat de luiken perfect passen in uw interieur. Wij bieden diverse soorten vloerluiken aan om te laten maken:

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten? Klik dan uw favoriet aan.

elektrisch-vloerluik             glazen-vloerluik

Meer ruimte in huis

Heeft u een kelder thuis, maar weet u niet hoe dit ook in de ruimte verwerkt kan worden? Met een passend vloerluik koopt u de ruimte van de kelder bij wijze van weer bij de kamer. U zorgt dan voor meer ruimte, welke makkelijk gebruikt kan worden. De vloerluiken worden verwerkt in uw huidige of nieuwe vloer, waardoor het niet zorgt voor een onhandige deur, welke als obstakel in de weg ligt.

Met een vloerluik van Linfi kiest u voor design en praktisch gebruik. Wilt u bijvoorbeeld twee woonlagen van elkaar scheiden, maar met het design dat u gewend bent? Dat kan. De kelderluiken worden allemaal op maat gemaakt, waardoor het altijd in uw woning of ruimte past.

Veilige en eenvoudige vloerluiken

Veel (oude) kelderluiken zijn stroef in gebruik, waardoor ze minder open gemaakt worden. Al onze vloerluiken zijn elektrisch aangedreven. Dit betekent dat ze allemaal erg eenvoudig te bedienen zijn. Vaak betekent dit ook dat de kelderluiken meer gebruikt gaan worden. Alle luiken zijn daarnaast ook veilig te gebruiken. Het openen en sluiten gaat makkelijk, wat voorkomt dat hij bijvoorbeeld dichtvalt. Het materiaal van elk vloerluik is stevig en strak afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat er gemakkelijk overheen gelopen kan worden, zonder dat er iets mee kan gebeuren.

Wilt u toch liever een vloerluik die handmatig open en dicht gaat? Dat is geen probleem, omdat alle luiken handgemaakt zijn. We kunnen ze volledig aanpassen naar uw wensen.

Vloerluiken in de omgeving

Linfi is gevestigd in Ede, waar uw luik gemaakt wordt. Vervolgens monteren wij door het hele land en zelfs in België of Duitsland kunt u gebruik maken van onze service. Er staan een aantal voorbeelden online waar Linfi een vloerluik op maat gemaakt en gemonteerd heeft:

Interesse?