Vloerluiken

Bij Linfi maken we hoogwaardig elektrische vloerluiken voor luxe woningen. Wie een vloerluik op maat nodig heeft, is op zoek naar precisiewerk. Dit komt namelijk tot op de millimeter nauwkeurig. Ons perfectionisme is wat ons onderscheid en maakt dat wij vloerluiken op maat leveren van de hoogste kwaliteit. Onze volledig naar wens en met de hand gemaakte vloerluiken gaan gegarandeerd een leven lang mee. Mede dankzij vakkundige montage, verzonken in de vloer en naadloos aansluitend op uw interieur.

Onze mogelijkheden

Maatwerk gaat verder dan een optimaal passend product op basis van een perfecte maatvoering. Het betekent ook dat we uw wensen meenemen in het ontwerp van het vloerluik. In grote lijnen maken we vier type vloerluiken: elektrische vloerluiken, glazen vloerluiken, verborgen vloerluiken en vloerluiken voor buiten. Ieder type vloerluik kunnen we volledig aanpassen naar uw wens. Hierbij kunt u denken aan het materiaal, de vorm, kleur en het type aansturing.

elektrisch-vloerluik

Elektrisch vloerluik

Een elektrisch aangedreven vloerluik zorgt naast een stijlvolle uitstraling voor alle gemakken qua bediening.

glazen-vloerluik

Glazen vloerluik

Met een glazen vloerluik verbindt u twee verdiepingen op een stijlvolle wijze. Laat die prachtige wijnkelder maar zien!

F20_2285

Verborgen vloerluik

Een verborgen vloerluik wordt op strakke wijze weggewerkt in uw vloer. Volledig onzichtbaar, of met een unieke toevoeging.

Vloerluik op maat in materiaal en vorm

Onze hoogwaardige vloerluiken worden handgemaakt en zo zijn we in staat samen uw perfect vloerluik te creëren. Zo kunt u kiezen voor een transparant luik met gehard veiligheidsglas. Deze zijn eenvoudig schoon te maken, krasvrij en omlijst met een fraai roestvrijstalen frame. Maar misschien heeft u liever dat het vloerluik niet opvalt en gaat u eerder voor een verborgen vloerluik. Deze vloerluiken kunnen we bekleden met hetzelfde materiaal als de rest van uw vloer. Tegels, tapijt, pvc of laminaat, het is allemaal mogelijk. 

Naast het materiaal maken we vloerluiken in vele verschillende formaten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vierkant luik of rechthoekig luik met scharnieren aan de lange of korte zijde. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Kijk ter inspiratie ook naar onze afgeronde projecten. Daar vindt u o.a. enkele voorbeelden van een vloerluik met halfronde glazen opening. Een prachtige oplossing voor bijvoorbeeld een wijnkelder met wenteltrap. Sinds kort leveren wij ook vloerluiken voor buiten.

Bediening van een Linfi vloerluik

Vloerluiken van Linfi worden elektrisch bedient door middel van een krachtige maar geruisloze motor. Deze motor is in staat het luik eenvoudig, veilig en stil te openen en te sluiten en heeft een lage open- en sluittijd. Een vallend luik, voorheen een bekend euvel van dak- en vloerluiken, behoort daarmee voorgoed tot de verleden tijd. Linfi vloerluiken wordt bediend via een wandschakelaar of afstandbediening.

Handmatig te bedienen
Uiteraard kunt ook kiezen voor een vloerluik dat u handmatig kunt openen en sluiten. Daarnaast zijn al onze elektrische vloerluiken handmatig te openen mocht de stroom in uw woning uitvallen.

Van ontwerp tot plaatsing

Om voor uw het perfecte vloerluik op maat te maken, bespreken we graag samen uitvoerig uw wensen. Daarna komen we het vloerluik bij u in de woning inmeten, zodat we zeker zijn van de maten voor we beginnen met produceren. Na akkoord op het ontwerp  begint de productie bij ons in de werkplaats in Ede. Wanneer het vloerluik klaar is komen we deze op afspraak bij u in de woning plaatsen. Al onze vloerluiken worden op maat gemaakt en gemonteerd door professionele en gedreven vakmensen. Uiteraard krijgt u na montage een duidelijke uitleg over de werking van het vloerluik.

Vloerluiken in de omgeving

Linfi is gevestigd in Ede, waar uw luik gemaakt wordt. Vervolgens monteren wij door het hele land en zelfs in België of Duitsland kunt u gebruik maken van onze service. Er staan een aantal voorbeelden online waar Linfi een vloerluik op maat gemaakt en gemonteerd heeft:

Interesse en meer weten?

Met onze jaren lange ervaring met vloerluiken op maat, adviseren we u graag. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.