Vloerluiken

Bij Linfi maken we hoogwaardig elektrische vloerluiken voor woningen en buitensituaties. Wie een vloerluik op maat nodig heeft, is op zoek naar precisiewerk. Alle luiken worden namelijk tot op de millimeter nauwkeurig gemeten en gemaakt in onze werkplaats. Ons perfectionisme is wat ons onderscheid en maakt dat wij kelderluiken, zolderluiken en vloerluiken op maat leveren van de hoogste kwaliteit. Onze volledig naar wens en met de hand gemaakte vloerluiken gaan gegarandeerd een leven lang mee. Mede dankzij vakkundige montage, verzonken in de vloer en naadloos aansluitend op uw interieur.

Onze mogelijkheden voor een vloerluik

Maatwerk gaat verder dan een optimaal passend product en precisiewerk. Het betekent ook dat we uw wensen meenemen in het ontwerp van het vloerluik. Wij bieden vier type vloerluiken als basis: elektrische vloerluiken, glazen vloerluiken, verborgen vloerluiken en vloerluiken voor buiten. Ieder type vloerluik kunnen we volledig aanpassen naar uw wens. Mogelijkheden waar u aan kunt denken zijn o.a.: materiaal, de vorm, de kleur en het type aansturing.

glazen-vloerluiken-elektrisch

Elektrisch vloerluik

Een elektrisch aangedreven vloerluik zorgt naast een stijlvolle uitstraling voor alle gemakken qua bediening en ruimtelijk effect.

glazen-vloerluiken-elektrisch

Glazen vloerluik

Met een glazen vloerluik verbindt u twee verdiepingen op een stijlvolle wijze. Laat die prachtige wijnkelder maar zien!

vloerluiken-verzonken-verborgen

Verborgen vloerluik

Een verborgen vloerluik wordt op strakke wijze weggewerkt in uw vloer. Volledig onzichtbaar, of met een unieke toevoeging.

vloerluik buiten

Vloerluiken voor buiten

Vloerluiken voor buiten verbinden uw kelder met de buitenwereld, zorgen voor daglicht in uw kelder en zijn 100% waterdicht.

Vloerluiken in verschillende materialen en vormen

Onze hoogwaardige vloerluiken worden handgemaakt en zo zijn we in staat samen uw perfect vloerluik te creëren. Zo kunt u kiezen voor een transparant luik met gehard veiligheidsglas. Deze vloerluiken zijn eenvoudig schoon te maken, krasvrij en omlijst met een fraai roestvrijstalen frame. Heeft u voorkeur voor een vloerluik dat minder opvalt? Dan kiest u misschien eerder voor een verborgen vloerluik. Deze vloerluiken kunnen we bekleden met hetzelfde materiaal als de rest van uw vloer. Tegels, tapijt, pvc of laminaat, het is allemaal mogelijk. Dit verborgen vloerluik in Zandvoort, dit vloerluik in Utrecht en dit verborgen luik in Den Haag zijn daar mooie voorbeeld van.

Vloerluiken inspiratie

We maken de  vloer-, kelder- en zolderluiken in vele verschillende formaten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vierkant luik of rechthoekig luik met scharnieren aan de lange of korte zijde. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Kijk ter inspiratie ook naar onze afgeronde projecten. Daar vindt u o.a. enkele voorbeelden van een vloerluik met halfronde glazen opening. Een prachtige oplossing voor bijvoorbeeld een wijnkelder met wenteltrap. Uw wijnflessen mooi in beeld brengen? Bekijk dan eens ons project van dit vloerluik in Amsterdam. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een luik op zolder te plaatsen. Bekijk eens dit project in Leiden.

Sinds kort leveren wij ook opties voor een vloerluik voor buiten. Een mooi voorbeeld is dit vloerluik in ‘s-Hertogenbosch.

vloerluik-kelder-kantoor

Bediening van Linfi vloerluiken

Vloer- en kelderluiken van Linfi worden elektrisch bedient door middel van een krachtige maar geruisloze motor. Deze motor is in staat het luik eenvoudig, veilig en stil te openen en te sluiten en heeft een lage open- en sluittijd. Een vallend luik, voorheen een bekend euvel van dak- en vloerluiken, behoort daarmee voorgoed tot de verleden tijd. Een Linfi vloerluik wordt bediend via een wandschakelaar of afstandsbediening.

Handmatig te bedienen
Uiteraard kunt ook kiezen voor een vloerluik dat u handmatig kunt openen en sluiten. Daarnaast zijn al onze elektrische vloerluiken handmatig te openen mocht de stroom in uw woning uitvallen.

glazen-vloerluiken-elektrisch

Van exclusief ontwerp tot plaatsing

Om voor u het perfecte vloer- of kelderluik op maat te maken, bespreken we graag samen uitvoerig uw wensen. Daarna komen we het vloerluik bij u in de woning inmeten, zodat we zeker zijn van de maten voor we beginnen met produceren. Na akkoord op het ontwerp  begint de productie bij ons in de werkplaats in Ede. Wanneer het vloerluik klaar is komen we deze op afspraak bij u in de woning plaatsen. Al onze vloerluiken worden op maat gemaakt en gemonteerd door professionele en gedreven vakmensen. Een exclusief product op maat! Uiteraard krijgt u na montage een duidelijke uitleg over de werking van het vloerluik.

Vloerluiken in de omgeving

Linfi is gevestigd in Ede, waar uw onze werkplaats zich ook bevindt en uw luik op maat gemaakt wordt. Wij monteren door het hele land. Ook in België, Duitsland en zelfs daarbuiten kunt u gebruik maken van onze service. Hieronder een overzicht van de plaatsen waar minimaal één Linfi vloerluik te vinden is.

Welk vloerluik past bij u?

Met onze jaren lange ervaring met vloerluiken op maat, denken we graag met u mee. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.