Veelgestelde vragen

Veel vragen worden vaker gesteld en daarom is Linfi deze vragen gaan verzamelen. Op deze pagina kun je alle vragen die veel voorkomen bekijken. Hierdoor kun je snel het antwoord vinden op de veelgestelde vragen.

Waarom kies ik voor een vloerluik bij Linfi?

Design is belangrijk, maar bij Linfi staan veiligheid en kwaliteit voorop. Wij bieden hoogwaardige elektrisch aangedreven vloerluiken. Onze vloerluiken hebben een aantal specifieke kenmerken, waarin is terug te zien dat wij alleen met het beste resultaat genoegen nemen.

 

Is het bij Linfi ook mogelijk om een vloerluik op maat te laten maken?

Maatwerk gaat verder dan precisiewerk. Op basis van uw wensen wordt het vloerluik of kelderluik ontwerp handmatig aangepast, zodat al uw voorkeuren verwerkt zijn in het uiteindelijke resultaat van een vloerluik op maat.

 

Welke mogelijkheden zijn er bij Linfi Vloerluiken?

We hebben vier type vloerluiken als basis:

  • elektrische vloerluiken hebben naast een stijlvolle uitstraling ook elektrisch aandrijving voor alle gemakken qua bediening.
  • glazen vloerluiken verbinden twee verdiepingen op stijlvolle wijze. Waardoor uw prachtige wijnkelder goed in zicht is.
  • verborgen vloerluiken worden op strakke wijze weggewerkt in uw vloer. Volledig onzichtbaar of met een unieke toevoeging.
  • vloerluiken voor buiten zorgen ervoor dat uw kelder verbonden wordt met de buitenwereld. Zo komt er altijd daglicht binnen en kunt u vanaf het terras of uw tuin direct bij uw kelder binnen lopen. Vloerluiken voor buiten zijn 100% waterdicht.

Binnen elke basis kunnen het vloerluik volledig aanpassen naar uw wens. U kunt dan denken aan materiaal, vorm en type aansturing. Meer informatie over vloerluiken en zolderluiken op maat is hier te vinden.

 

Hoe gaat Linfi te werk?

Wij bespreken graag samen uitvoerig uw wensen en komen vervolgens het vloerluik in uw woning inmeten. Na akkoord op het ontwerp begint de productie in onze werkplaats te Ede. En na productie komen onze professionele en gedreven vakmensen het op maat gemaakte vloerluik of kelderluik monteren. Waarna u een duidelijke uitleg kunt verwachten over de werking van het vloerluik.

 

Hoe kan ik een vloerluik op maat laten maken bij Linfi?

Wij hebben jarenlange ervaring op basis van vloerluiken op maat en denken graag met u mee. Laten we samen de mogelijkheden bespreken. Neem gerust contact met ons op via de website, telefonisch: 0318 61 16 49 of mail ons via info@linfi.nl

 

Wat kost een Linfi vloerluik?

Op basis van uw wensen ontwerpen wij samen een ontwerp op maat. Vraag direct een offerte aan.

 

Levert Linfi ook in het buitenland?

Linfi is gevestigd in Ede, waar we ook de vloerluiken maken. Wij monteren door het hele land en zelfs in België of Duitsland kunt u gebruik maken van onze service.