Vloerluik voor buiten

Met een vloerluik voor buiten zorgt u ervoor dat bijvoorbeeld uw kelder verbonden wordt met de buitenwereld. Zo komt er altijd daglicht naar binnen en kunt u vanaf u terras of tuin direct bij uw (wijn)kelder. Uiteraard zijn onze vloerluiken voor buiten 100% waterdicht. Wij willen u optimaal laten genieten met een vloerluik voor buiten, op maat gemaakt. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Stijlvol vloerluik in uw tuin

Onze vloerluiken voor buiten worden veelal gemaakt van glas. Het glas dat wij hiervoor gebruiken is sterk en veilig. U kunt met een vloerluik voor buiten een mooie moderne uitstraling realiseren. Met onze glazen vloerluiken voor buiten kunt u ervoor zorgen dat er bijvoorbeeld altijd daglicht in uw kelder naar binnen komt. Het is een mooi en waterdicht luik waarmee u op een stijlvolle en perfecte manier naar uw kelder of andere ruimte kunt gaan.

Vloerluik in tuin
Vloerluik in de tuin

Kenmerkend voor onze vloerluiken voor buiten

Al onze vloerluiken voor buiten hebben een paar specifieke kenmerken. Hierin kunt u zien dat wij alleen genoegen nemen met het beste resultaat. Bekijk de kenmerken hieronder.

De vloerluik voor buiten is elektrisch te openen en te sluiten. Voor deze techniek hebben we een motor ontwikkeld die zeer weinig geluid maakt, maar toch meer dan voldoende kracht heeft. De aansturing van het  vloerluik kan zowel aan de korte als de lange kant geplaatst worden. Al onze vloerluiken voor buiten  zijn te bedienen via een wandschakelaar, afstandsbediening of domotica-systeem.

Met onze vloerluiken voor buiten worden open kelders op een mooie en veilige manier toegankelijk. Ondanks dat het materiaal van de vloerluiken van glas zijn, zijn deze beloopbaar en verzonken in de vloer, zonder dat er delen uitsteken. Het openen en sluiten van het vloerluik kan om veiligheidsredenen alleen via een wandschakelaar of een afstandsbediening. We hebben hierbij bewust voor een lange open- en sluitingstijd gekozen.

Een vloerluik is een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Vaak wordt ervoor gekozen om het luik van veiligheidsglas te maken. Dit zorgt voor meer daglicht en een luxe uitstraling. Een afwerking met hout of tegelwerk is echter ook mogelijk. Hierbij is het luik als het ware meer ‘verborgen’. Wij maken onze vloerluiken af met een prachtig omlijsting van RVS.

Een Linfi vloerluik is altijd op maat gemaakt. Het vraagt om een specifieke oplossing in een specifieke ruimte. Daarnaast hebben onze klanten vaak bepaalde wensen die wij meenemen in het maken van het vloerluik.

Interesse en meer weten?

Met onze jaren lange ervaring met vloerluiken op maat, adviseren we u graag. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.