Exclusieve Kelderluiken

Linfi maakt kwalitatieve elektrische kelderluiken voor een luxe woning. Wie een kelderluik op maat nodig heeft, is op zoek naar hoogwaardig precisiewerk. Bij Linfi is dit tot op de millimeter nauwkeurig gemeten en gemaakt. Wij onderscheiden ons in het perfectionisme, wat maakt dat wij een vloer- en kelderluik op maat leveren in de hoogste kwaliteit. Wij maken kelderluiken met de hand en ontwerpen volledig naar uw wens. Onze vloerluiken gaan gegarandeerd uw leven lang mee.  Door ons vakmanschapsteam van monteurs, worden de kelderluiken naadloos aangesloten op uw interieur en keurig verzonken in de vloer. 

Meerdere opties mogelijk

Wij nemen uw wensen mee in het ontwerp van het kelderluik en maken het kelderluik passend. Echt maatwerk! Binnen onze basis bieden wij vier type kelderluiken aan: elektrische kelderluiken, glazen kelderluiken, verborgen kelderluiken en kelderluiken voor buiten. Alle type kelderluiken zijn volledig aan te passen naar al uw wensen. Opties die u kunt aanpassen zijn o.a. : materiaal, vormen, de kleuren en het type aansturing.

glazen-vloerluiken-elektrisch

Elektrisch kelderluik

Een elektrisch aangedreven kelderluik zorgt naast een stijlvolle uitstraling voor alle gemakken qua bediening.

glazen-vloerluiken-elektrisch

Glazen kelderluik

Een glazen kelderluik verbindt gemakkelijk twee verdiepingen stijlvol met elkaar. Die prachtige wijnkelder mag gezien worden!

vloerluiken-verzonken-verborgen

Verborgen kelderluik

Een verborgen kelderluik wordt naadloos weggewerkt in uw vloer. Volledig onzichtbaar, of met een unieke ontwerp.

linfi-vloerluik-wijnkelder

Kelderluik voor buiten

Een kelderluik voor buiten wordt uw kelder verbonden met de buitenwereld. 100% waterdicht en met sprankeltje daglicht.

Kelderluiken op maat in materiaal en vorm

Wij zijn in staat een perfect kelderluik voor u te ontwerpen , maken en plaatsen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kelderluik met gehard veiligheidsglas. Deze kelderluik van glas is gemakkelijk schoon te houden, krasvrij en voorzien van een fraai roestvrijstalen frame. Wilt u liever een kelderluik wat minder in zicht is? Dan kunt u kiezen voor een verborgen kelderluik. Deze kelderluiken kunnen worden bekleedt met dezelfde materialen als uw vloer. U kunt daarbij denken aan tegels, vloerbedekking, hout of linoleum, alles is mogelijk. 

Wij maken een kelderluik in verschillende afmetingen. Vierkant, rechthoekig en met scharnieren aan de korte of lange zijde, u kunt daar zelf een keuze in maken. Meerdere opties zijn mogelijk, inspiratie is te vinden bij onze afgeronde projecten. Hier kunt u ook enkele voorbeelden vinden van een kelderluik met halfronde opening van glas. Een keuze van iemand die een wijnkelder met wenteltrap wilde plaatsen. 

Wij leveren ook unieke opties voor een kelderluik voor buiten.

vloerluik-kelder-kantoor

Linfi Kelderluik bediening

Een kelderluik van Linfi wordt elektrisch aangestuurd met een krachtige maar geruisloze motor. Het openen en sluiten van de elektrische kelderluiken is eenvoudig, veilig en stil en heeft een lage open- en sluittijd. Deze automatische kelderluiken kunt u via een wandschakelaar of afstandsbediening bedienen. 

Handmatige bediening
U kunt ook kiezen voor kelderluiken die handmatig openen en sluiten. Indien de stroom in uw woning uitvalt, zijn onze elektrische kelderluiken zijn handmatig te openen.

glazen-vloerluiken-elektrisch

Van exclusief design tot kelderluik

Om een perfect kelderluik op maat te laten maken, bespreken met u uitvoerig uw wensen en de mogelijkheden door. Vervolgens meten we het kelderluik bij u thuis in, zodat we zeker zijn van de maatvoering voordat de productie begint. Na een akkoord op het ontwerp, begint de productie bij ons in de werkplaats in Ede. Als het kelderluik klaar is, wordt deze op afspraak bij u geplaatst. De kelderluiken worden op maat gemaakt en gemonteerd door ons team van professioneel vakmanschap. Na montage krijgt u een duidelijke uitleg over de elementen en werking van het kelderluik. 

Waar plaatsen wij kelderluiken?

De Linfi werkplaats is gevestigd in Ede, waar we uw luik op maat maken. Montage doen wij door het gehele land en zelfs in België of Duitsland. Er staan een aantal voorbeelden online waar Linfi een kelderluik heeft geplaatst:

Interesse en meer weten?

Met onze jaren lange ervaring met vloerluiken op maat, denken we graag met u mee. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.