Een elektrisch aangedreven vloerluik

Een elektrisch aangedreven vloerluik voor uw (wijn)kelder

Het aanbrengen van een elektrisch vloerluik in uw woning zorgt voor een ruimtelijk effect. Uw (wijn)kelder wordt op een stijlvolle en praktische manier verbonden aan de bovenliggende ruimte. Wij gaan altijd voor hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met een geweldige uitstraling.

Een mooi interieur verdient toch een bijpassende toegangsoplossing? Wij vinden van wel!  Wij laten u met een elektrisch vloerluik op maat graag optimaal genieten van de ruimte in uw woning.

Kenmerkend

Al onze elektrisch aangedreven vloerluiken hebben een aantel specifieke kenmerken. Daarin is terug te zien dat wij alleen met het beste resultaat genoegen nemen.

Het vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten. De geluidsarme motor is hiervoor speciaal ontwikkeld. De aansturing van het luik kan afhankelijk van de afmetingen zowel aan de korte als de lange geplaatst worden. De bediening is mogelijk via een wandschakelaar of een domotica systeem.

Wij hebben een oplossing ontwikkeld om open kelders op een mooie, maar ook veilige, manier toegankelijk te maken. Het vloerluik is beloopbaar en geheel verzonken in de vloer, zonder uitstekende delen. Het openen en sluiten kan om veiligheidsredenen alleen via een wandschakelaar of afstandsbediening. En er wordt bewust een lage open- en sluitingstijd gebruikt. Wanneer de stroom in uw woning uitvalt kan het luik ook met de hand geopend worden.

Een luxe vloerluik is een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Vaak wordt ervoor gekozen om het luik van veiligheidsglas te maken. Dit zorgt voor meer daglicht en een luxe uitstraling. Maar een afwerking met hout of tegelwerk is ook mogelijk. Hiermee is het luik als het ware meer ‘verborgen’. Wij maken onze vloerluiken af met een prachtig omlijsting. RVS is hiervoor het meest gebruikte materiaal.

Een Linfi vloerluik is altijd op maat gemaakt. Een vloerluik is niet een product dat even van de schap gehaald kan worden. Het vraagt om een specifieke oplossing in een specifieke ruimte.