Elektrisch vloerluik

Het aanbrengen van een elektrisch vloerluik in uw woning zorgt voor een ruimtelijk effect. Uw (wijn)kelder wordt op een stijlvolle en praktische manier verbonden aan de bovenliggende ruimte. Wij gaan altijd voor hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met een geweldige uitstraling. Een mooi interieur verdient toch een bijpassende toegangsoplossing? Wij vinden van wel!  Wij laten u met een elektrisch vloerluik op maat graag optimaal genieten van de ruimte in uw woning.

Een elektrisch vloerluik voor uw kelder

Met een elektrisch vloerluik behoudt u alle ruimte in uw woonruimte en creëert u een perfect toegang naar de kelder of andere verdieping. Zo geniet u optimaal van uw woonruimte en heeft u een mooie en stijlvolle verbinding naar de verdieping eronder. Onze vloerluiken zijn van de hoogste kwaliteit en altijd beloopbaar, onafhankelijk van de afwerking waar u voor kiest. Wilt u van uw elektrische vloerluik een eyecatcher maken? Dan zijn onze glazen vloerluik wellicht een optie voor u.

vloerluiken-verzonken-verborgen
glazen-vloerluik

Kenmerkend voor onze elektrische vloerluiken

Al onze elektrisch aangedreven vloerluiken hebben een aantel specifieke kenmerken. Daarin is terug te zien dat wij alleen met het beste resultaat genoegen nemen.

Het vloerluik is gemakkelijk en snel elektrisch te openen en te sluiten. De geluidsarme motor is hiervoor speciaal ontwikkeld.  Afhankelijk van de afmetingen kan de aansturing van het luik zowel aan de korte als de lange geplaatst worden. De bediening is mogelijk via een wandschakelaar of een domotica systeem.

Onze elektrische vloerluiken zijn beloopbaar en geheel verzonken in de vloer, zonder uitstekende delen. Zo hebben wij een mooie en veilige oplossing ontwikkeld om open kelders toegankelijk te maken. Het openen en sluiten kan om veiligheidsredenen alleen via een wandschakelaar of afstandsbediening. Alleen wanneer de stroom in uw woning uitvalt kan het luik met de hand geopend worden.

Een luxe vloerluik is een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Vaak wordt ervoor gekozen om het luik van veiligheidsglas te maken. Dit zorgt voor meer daglicht en een luxe uitstraling. Maar een afwerking met hout of tegelwerk is ook mogelijk. Hiermee is het luik als het ware meer ‘verborgen’. Wij maken onze vloerluiken af met een prachtig omlijsting. RVS is hiervoor het meest gebruikte materiaal.

Een Linfi vloerluik is altijd op maat gemaakt. Een vloerluik is niet een product dat even van de schap gehaald kan worden. Het vraagt om een specifieke oplossing in een specifieke ruimte.

Interesse en meer weten?

Met onze jaren lange ervaring met verborgen vloerluiken op maat, adviseren we u graag. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.