Glazen vloerluik

Met een beloopbaar glazen vloerluik gaat er geen ruimte verloren in uw woning. Twee verdiepingen in uw woning worden op een stijlvolle en veilige manier aan elkaar verbonden. Maak uw luxe woning af met een glazen vloerluik als echte eyecatcher. Wij laten u met een glazen vloerluik op maat graag optimaal genieten van de ruimte in uw woning. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Stijlvol vloerluik

Onze glazen vloerluiken zijn een eyecatcher in iedere ruimte. Het glas dat wij gebruiken voor onze vloerluiken is erg veilig en sterk. Met een vloerluik van glas kun je een erg moderne uitstraling creëren. Daarnaast zorgen deze vloerluiken voor een erg mooi contrast bij bijvoorbeeld een robuuste vloer of kelder van bakstenen. Gaat u liever voor een subtielere uitstraling? Dan zijn onze verborgen vloerluiken wellicht een betere optie voor u.

glazen-vloerluiken-elektrisch
glazen-vloerluik-beloopbaar

Kenmerkend voor onze glazen vloerluiken

Onze glazen vloerluiken hebben een aantel specifieke kenmerken. Daarin gaat veiligheid voorop en is terug te zien dat wij alleen met het beste resultaat genoegen nemen.

Het glazen vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten. Voor deze techniek hebben we motor ontwikkeld die zeer weinig geluid maakt, maar toch meer dan voldoende kracht heeft. De aansturing van het glazen vloerluik kan zowel aan de korte als de lange kant geplaatst worden. Al onze vloerluiken zijn te bedienen via een wandschakelaar, afstandsbediening of domotica-systeem.

Met onze glazen vloerluiken worden open kelders op een mooie en veilige manier toegankelijk. Ondanks dat het materiaal van de glazen vloerluiken zijn deze beloopbaar en verzonken in de vloer, zonder dat er delen uitsteken. Het openen en sluiten van het vloerluik kan om veiligheidsredenen alleen via een wandschakelaar of een afstandsbediening. We hebben hierbij bewust voor een lange open- en sluitingstijd gekozen.

Een glazen luik is een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Vaak wordt ervoor gekozen om het luik van veiligheidsglas te maken. Dit zorgt voor meer daglicht en een luxe uitstraling. Een afwerking met hout of tegelwerk is echter ook mogelijk. Hierbij is het luik als het ware meer ‘verborgen’. Wij maken onze vloerluiken af met een prachtig omlijsting van RVS.

Een Linfi vloerluik is altijd op maat gemaakt. Het vraagt om een specifieke oplossing in een specifieke ruimte. Daarnaast hebben onze klanten vaak bepaalde wensen die wij meenemen in het maken van het vloerluik.

Beloopbare platen

Naast onze vloerluiken is het ook mogelijk om beloopbare platen naast het luik te monteren zoals u in de video kunt zien. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de volledige breedte van uw gang voorzien van een glazenplaat zonder dat het luik ook even groot is als de breedte van uw gang. Wilt u advies welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem dan contact met ons op.

Interesse en meer weten?

Met onze jaren lange ervaring met verborgen vloerluiken op maat, adviseren we u graag. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.