Glazen vloerluik

Een glazen vloerluik voor uw (wijn)kelder. Elektrisch aangedreven, veilig en beloopbaar. 

Met een beloopbaar glazen vloerluik gaat er geen ruimte verloren in uw woning. Twee verdiepingen in uw woning worden op een stijlvolle en veilige manier aan elkaar verbonden.

Maak uw luxe woning af met een glazen vloerluik als echte eyecatcher. Wij laten u met een glazen vloerluik op maat graag optimaal genieten van de ruimte in uw woning. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kenmerkend

Onze glazen vloerluiken hebben een aantel specifieke kenmerken. Daarin gaat veiligheid voorop en is terug te zien dat wij alleen met het beste resultaat genoegen nemen.

Het glazen vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten. Voor deze techniek hebben we speciaal een geluidsarme motor ontwikkeld. De aansturing van het glazen vloerluik kan afhankelijk van de afmetingen zowel aan de korte als de lange kant geplaatst worden. Bedienen kan via een wandschakelaar of een domotica-systeem.

Wij hebben een oplossing ontwikkeld om open kelders op een mooie en veilige manier toegankelijk te maken. Het openen en sluiten kan om veiligheidsredenen alleen via een wandschakelaar of afstandsbediening. We hebben hierbij bewust voor een lange open- en sluitingstijd gekozen. Het glazen luik is beloopbaar en geheel verzonken in de vloer, zonder uitstekende delen.

Een glazen luik is een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Vaak wordt ervoor gekozen om het luik van veiligheidsglas te maken. Dit zorgt voor meer daglicht en een luxe uitstraling. Een afwerking met hout of tegelwerk is echter ook mogelijk. Hierbij is het luik als het ware meer ‘verborgen’. Wij maken onze vloerluiken af met een prachtig omlijsting van RVS.

Een Linfi vloerluik is altijd op maat gemaakt. Een vloerluik is niet een product dat even van de schap gehaald kan worden. Het vraagt om een specifieke oplossing in een specifieke ruimte.