Verborgen vloerluik

Een verborgen vloerluik biedt de voordelen van een Linfi vloerluik zonder dat deze opvalt in uw interieur. Bij onze verborgen vloerluiken zorgen we ervoor dat uw vloer doorloopt op het luik zelf, zodat deze zo min mogelijk opvalt. Dit kunnen we met iedere soort vloer: hout, plavuizen, pvc, tegelwerk of vloerbedekking. Het frame van de verborgen vloerluiken worden gemaakt van RVS en zorgt voor een luxe uitstraling.

houten-vloerluik

Verborgen vloerluiken van de beste kwaliteit

Wilt u twee verdiepingen stijlvol en onopvallend met elkaar verbinden? Linfi biedt verborgen vloerluiken van de beste kwaliteit en op maat gemaakt door onze vakmensen. Onze vloerluiken zijn 100% maatwerk en dus helemaal te maken naar uw wens. Daarnaast zijn de vloerluiken veilig en toegankelijk in gebruik. Door de elektrische bediening is het onmogelijk dat het luik onbedoeld dicht valt. In het vloerluik wordt een geluidsarme motor geïnstalleerd. Doormiddel van een wandschakelaar, afstandsbediening of een domotica-systeem is het verborgen vloerluik gemakkelijk te bedienen.

Behoud van ruimte

Met verborgen vloerluiken behoudt u alle ruimte in uw woonruimte, zo heeft u geen ruimteverlies en beschikt u over een perfecte toegang naar de kelder of andere verdieping. Het vloerluik voelt solide aan is beloopbaar. Zo geniet u optimaal van uw woonruimte en heeft u een mooie verbinding naar de verdieping eronder. Heeft u liever een vloerluik als eyecatcher? Dan zijn onze glazen vloerluiken wellicht een betere optie voor u.

houten-vloerluik
vloerluik-glas-verborgen-32

Kenmerkend voor onze verborgen vloerluiken

Onze verborgen vloerluiken hebben een aantel specifieke kenmerken. Daarin gaat veiligheid voorop en is terug te zien dat wij alleen met het beste resultaat genoegen nemen.

Het verborgen vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten. Voor deze techniek hebben we motor ontwikkeld die zeer weinig geluid maakt, maar toch meer dan voldoende kracht heeft. De aansturing van het glazen vloerluik kan zowel aan de korte als de lange kant geplaatst worden. Al onze vloerluiken zijn te bedienen via een wandschakelaar, afstandsbediening of domotica-systeem.

Met onze verborgen vloerluiken worden open kelders op een mooie en veilige manier toegankelijk. Alle Linfi vloerluiken zijn beloopbaar en verzonken in de vloer, zonder dat er delen uitsteken. Het openen en sluiten van het vloerluik kan om veiligheidsredenen alleen via een wandschakelaar of een afstandsbediening. We hebben hierbij bewust voor een lange open- en sluitingstijd gekozen.

Een Linfi vloerluik is altijd op maat gemaakt. Het vraagt om een specifieke oplossing in een specifieke ruimte. Daarnaast hebben onze klanten vaak bepaalde wensen die wij meenemen in het maken van het verborgen vloerluik.

Interesse en meer weten?

Met onze jaren lange ervaring met verborgen vloerluiken op maat, adviseren we u graag. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.