Vloerluik op maat

Ieder interieur is uniek, of het nu gaat om uw restaurant of de wijnkelder in uw huis. Linfi biedt altijd een passende oplossing. Onze vloerluiken op maat kunnen praktisch overal worden geplaatst. Dankzij ons vakmanschap zijn wij in staat vloerluiken te creëren en te installeren die volledig voldoen aan uw specifieke wensen.

Of u nu een houten vloer of plavuizen heeft, het maakt niet uit voor Linfi. Wij zorgen er altijd voor dat het vloerluik perfect op maat wordt gemaakt, naadloos passend bij uw bestaande vloer en interieur. Ontdek de veelzijdigheid en maatwerkexpertise van Linfi voor vloerluiken die zich perfect integreren in uw unieke leefomgeving.

vloerluik-op-maat
vloerluiken-verzonken-verborgen

Elektrisch vloerluik

De elektrisch aangedreven vloerluiken op maat bieden een luxe uitstraling in uw woning en zijn gemakkelijk te bedienen.

glazen-vloerluiken-elektrisch-restaurant

Glazen vloerluik

Met een glazen vloerluik zorgt u voor een stijlvolle verbinding tussen twee verdiepingen. Laat die prachtige kelder maar zien!

houten-vloerluik

Verborgen vloerluik

Een verborgen vloerluik worden door ons op unieke wijze weggewerkt in uw vloer. Of u nou een eiken of plavuizen vloer hebt.

linfi-vloerluik-wijnkelder

Vloerluik voor buiten

Een Vloerluik voor buiten verbindt uw kelder met de buitenwereld, zorgt voor extra daglicht en is 100% waterdicht.

Hoogwaardige vloerluiken op maat  

De vloerluiken op maat van Linfi zijn van de beste kwaliteit. Hoogwaardige producten en aandachtig handgemaakt werk zorgen dat elk vloerluik levenslang mee gaat en uniek is. Daarnaast ontbreekt ook luxe niet bij onze vloerluiken. Elk maatwerk vloerluik is elektrisch aangedreven en gemakkelijk op afstand te bedienen.

Veilige materialen bij een vloerluik op maat

Voor het maken van een vloerluik op maat worden zorgvuldig materialen gekozen. Zo kan het zijn dat u graag de inhoud van uw kelder onder het vloerluik wilt zien. Door te kiezen voor hardglas, zorgt Linfi ervoor dat onze glazen vloerluiken doorzichtig én beloopbaar zijn. Hierdoor is het een echt pronkstuk in iedere woning!

Elk luik heeft een rand gemaakt van RVS. Dit materiaal is licht, maar ontzettend stevig. Daarnaast geeft de RVS constructie onze vloerluiken een hoogwaardige uitstraling en maakt het een perfecte afwerking mogelijk. Alle Linfi vloerluiken word en bevestigd met stevige ankers. Dit zorgt voor een solide installatie van het vloerluik.

Vloerluik op maat bestellen?

Met onze jaren lange ervaring met het maken en plaatsen van een vloerluik op maat, adviseren we u graag. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.