Vloerluik op maat

Elk interieur is anders. Of het nu gaat om uw restaurant of om de wijnkelder die u thuis heeft geplaatst, Linfi heeft altijd een oplossing. Een vloerluik op maat kan op praktisch elke plek worden geplaatst. Door ons vakmanschap zijn wij in staat vloerluiken te maken en te plaatsen volledig naar uw wens.

Een vloerluik op maat kan geplaatst worden in iedere soort vloer. Heeft u een houten vloer of juist een plavuizen vloer? Voor Linfi maakt dat niet uit. We zorgen er atlijd voor dat we de vloerluik passend maken op uw huidige vloer en interieur.

vloerluik-op-maat
F20_2332

Elektrisch vloerluik

Een elektrisch aangedreven vloerluik op maat biedt een luxe uitstraling en is gemakkelijk te bedienen.

DSC_7920.web.liggend

Glazen vloerluik

Met een glazen vloerluik zorgt u voor een stijlvolle verbinding tussen twee verdiepingen. Laat die prachtige kelder maar zien!

3F20_9676

Verborgen vloerluik

Een verborgen vloerluik worden door ons op unieke wijze weggewerkt in uw vloer. Of u nou een eiken of plavuizen vloer hebt.

Hoogwaardig maatwerk vloerluik  

De vloerluiken op maat van Linfi zijn van de beste kwaliteit. Hoogwaardige producten en aandachtig handgemaakt werk zorgen dat elk vloerluik levenslang mee gaat en uniek is. Ook luxe ontbreekt niet bij onze vloerluiken. Elk maatwerk vloerluik is elektrisch aangedreven en gemakkelijk op afstand te bedienen.

Veilige materialen

Voor het maken van de vloerluiken op maat worden zorgvuldig materialen gekozen. Zo kan het zijn dat u graag de inhoud van uw kelder onder het vloerluik wilt zien. Door te kiezen voor hardglas, zorgt Linfi ervoor dat onze glazen vloerluiken doorzichtig én beloopbaar zijn. Een echt pronkstuk in iedere woning!

Elk luik heeft een rand gemaakt van RVS. Dit materiaal is licht, maar ontzettend stevig. Daarnaast geeft de RVS constructie onze vloerluiken een hoogwaardige uitstraling en maakt het een perfecte afwerking mogelijk. Alle Linfi vloerluiken word en bevestigd met stevige ankers. Dit zorgt voor een solide installatie van het vloerluik.

Interesse en meer weten?

Met onze jaren lange ervaring met vloerluiken op maat, adviseren we u graag. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.