Vloerluik op maat

Elk interieur is anders. Of het nu gaat om uw restaurant of om de wijnkelder die u thuis heeft geplaatst, Linfi heeft altijd een oplossing. Een vloerluik op maat kan op praktisch elke plek worden geplaatst. Door ons vakmanschap zijn wij in staat vloerluiken op maat te maken en te plaatsen volledig naar uw wens.

Een luik op maat kan geplaatst worden in iedere soort vloer. Heeft u een houten vloer of juist een plavuizen vloer? Voor Linfi maakt dat niet uit. We zorgen er altijd voor dat we de vloerluik op maat maken op uw huidige vloer en interieur.

vloerluik-op-maat
vloerluiken-verzonken-verborgen

Elektrisch vloerluik

De elektrisch aangedreven vloerluiken op maat bieden een luxe uitstraling in uw woning en zijn gemakkelijk te bedienen.

glazen-vloerluiken-elektrisch-restaurant

Glazen vloerluik

Met een glazen vloerluik zorgt u voor een stijlvolle verbinding tussen twee verdiepingen. Laat die prachtige kelder maar zien!

houten-vloerluik

Verborgen vloerluik

Een verborgen vloerluik worden door ons op unieke wijze weggewerkt in uw vloer. Of u nou een eiken of plavuizen vloer hebt.

linfi-vloerluik-wijnkelder

Vloerluik voor buiten

Een Vloerluik voor buiten verbindt uw kelder met de buitenwereld, zorgt voor extra daglicht en is 100% waterdicht.

Hoogwaardige vloerluiken op maat  

De vloerluiken op maat van Linfi zijn van de beste kwaliteit. Hoogwaardige producten en aandachtig handgemaakt werk zorgen dat elk vloerluik levenslang mee gaat en uniek is. Daarnaast ontbreekt ook luxe niet bij onze vloerluiken. Elk maatwerk vloerluik is elektrisch aangedreven en gemakkelijk op afstand te bedienen.

Veilige materialen

Voor het maken van de vloerluiken op maat worden zorgvuldig materialen gekozen. Zo kan het zijn dat u graag de inhoud van uw kelder onder het vloerluik wilt zien. Door te kiezen voor hardglas, zorgt Linfi ervoor dat onze glazen vloerluiken doorzichtig én beloopbaar zijn. Hierdoor is het een echt pronkstuk in iedere woning!

Elk luik heeft een rand gemaakt van RVS. Dit materiaal is licht, maar ontzettend stevig. Daarnaast geeft de RVS constructie onze vloerluiken een hoogwaardige uitstraling en maakt het een perfecte afwerking mogelijk. Alle Linfi vloerluiken word en bevestigd met stevige ankers. Dit zorgt voor een solide installatie van het vloerluik.

Vloerluik op maat bestellen?

Met onze jaren lange ervaring met vloerluiken op maat, adviseren we u graag. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.