Zolderluiken

Bij Linfi vervaardigen we op maat gemaakte zolderluiken voor exclusieve woningen. Afgestemd op uw persoonlijke wensen creëren wij een zolderluik dat perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Met onze deskundige montage verzekeren wij u van zolderluiken die gegarandeerd een leven lang meegaan. Wie op zoek is naar een op maat gemaakt zolderluik, zoekt perfectie en laat Linfi het zolderluik maken.

Zolderluik is een andere benaming voor hetzelfde product: onze vloerluiken.

Onze mogelijkheden

Maatwerk gaat verder dan een optimaal passend product en precisiewerk. Op basis van uw wensen realiseren wij een zolderluik die perfect bij uw woonwensen past. Wij bieden vier type zolderluiken / vloerluiken als basis: elektrische zolderluiken, glazen zolderluiken en verborgen zolderluiken. Ieder type zolderluik kunnen we volledig aanpassen naar uw wens. Zo kunt u ervoor kiezen voor een zolderluik met of zonder trap. 

glazen-vloerluiken-elektrisch

Elektrisch zolderluik

Een elektrisch aangedreven vloerluik zorgt naast een stijlvolle uitstraling voor alle gemakken qua bediening en ruimtelijk effect.

glazen-vloerluiken-elektrisch

Glazen zolderluik

Met een glazen vloerluik verbindt u twee verdiepingen op een stijlvolle wijze. Laat die prachtige wijnkelder maar zien!

vloerluiken-verzonken-verborgen

Verborgen zolderluik

Een verborgen vloerluik wordt op strakke wijze weggewerkt in uw vloer. Volledig onzichtbaar, of met een unieke toevoeging.

linfi-vloerluik-wijnkelder

Dakluiken voor buiten

Dakluiken voor buiten verbinden uw kelder met de buitenwereld, zorgen voor daglicht in uw kelder en zijn 100% waterdicht.

Zolderluiken op maat in materiaal en vorm

Onze hoogwaardige zolderluiken worden handgemaakt en zo zijn we in staat samen uw perfect zolderluik te creëren. Zo kunt u kiezen voor een elektrische zolderluik met of zonder trap. Heeft u voorkeur voor een zolderluik dat minder opvalt? Dan kiest u misschien eerder voor een verborgen zolderluik. Deze zolderluiken kunnen we laten mengen met uw plafond. 

Naast het materiaal maken we zolderluiken in vele verschillende formaten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vierkant luik of rechthoekig luik met scharnieren aan de lange of korte zijde. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Kijk ter inspiratie ook naar onze afgeronde projecten

vloerluik-kelder-kantoor

Bediening van Linfi zolderluiken

Vloer- en zolderluiken van Linfi worden elektrisch bedient door middel van een krachtige maar geruisloze motor. Deze motor is in staat het luik eenvoudig, veilig en stil te openen en te sluiten en heeft een lage open- en sluittijd. Een vallend luik, voorheen een bekend euvel van dak- en vloerluiken, behoort daarmee voorgoed tot de verleden tijd. Een Linfi zolderluik wordt bediend via een wandschakelaar of afstandsbediening.

Handmatig te bedienen
Uiteraard kunt ook kiezen voor een zolderluik dat u handmatig kunt openen en sluiten. Daarnaast zijn al onze elektrische vloerluiken handmatig te openen mocht de stroom in uw woning uitvallen.

glazen-vloerluiken-elektrisch

Van concept tot plaatsing

Om uw perfecte zolderluik op maat te maken, bespreken we graag samen uitvoerig uw wensen. Daarna komen we bij u langs, zodat we zeker zijn van de maten voor we beginnen met produceren. Na akkoord op het ontwerp  begint de productie bij ons in de werkplaats in Ede. Zodra het zolderluik gereed is komen wij op afspraak uw zolderluik monteren. Al onze zolderluiken worden op maat gemaakt en gemonteerd door professionele en gedreven vakmensen. Een exclusief product op maat! Uiteraard krijgt u na montage een duidelijke uitleg over de werking van het zolderluik.

Zolderluiken in de omgeving

Linfi is gevestigd in Ede, waar uw onze werkplaats zich ook bevindt en uw luik op maat gemaakt wordt. Wij monteren door het hele land. Ook in België, Duitsland en zelfs daarbuiten kunt u gebruik maken van onze service. Hieronder een overzicht van de plaatsen waar minimaal één Linfi vloerluik te vinden is.

Interesse en meer weten?

Met onze jaren lange ervaring met vloerluiken op maat, denken we graag met u mee. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.