Een vloerluik in Den Haag

Een elektrisch vloerluik in Den Haag

Dit elektrische vloerluik in Den Haag is extra verborgen. Alleen de scharnieren zijn zichtbaar. Ook is het vloerluik voorzien van een beloopbare watervaste houten plaat waarop de vloerafwerking is gemaakt. Het vloerluik is elektrisch aangedreven en voorzien van een jaloezieschakelaar.

Afmetingen: 1500 x 800 mm.

Wij gaan altijd voor hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met een geweldige uitstraling. Een mooi interieur verdient toch een bijpassende praktische toegangsoplossing? Wij vinden van wel!  Met een verborgen vloerluik op maat geniet u optimaal van de ruimte in uw woning. Mag het vloerluik voor u een eyecatcher zijn? Kies dan voor een prachtig glazen vloerluik.

Kenmerken van dit vloerluik

Al onze vloerluiken hebben een aantel specifieke kenmerken. Daarin is terug te zien dat wij alleen met het beste resultaat genoegen nemen.

Het verborgen vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten. Voor deze techniek hebben we speciaal een geluidsarme motor geselecteerd. De aansturing van het luik kan afhankelijk van de afmetingen zowel aan de korte als de lange kant geplaatst worden. Bedienen kan via een wandschakelaar.

Wij hebben een oplossing ontwikkeld om open kelders op een mooie en veilige manier toegankelijk te maken. Het vloerluik is beloopbaar en geheel verzonken in de vloer, zonder uitstekende delen. Het openen en sluiten kan om veiligheidsredenen alleen via een wandschakelaar. We hebben hierbij bewust voor een lange open- en sluitingstijd gekozen. Wanneer de stroom in uw woning uitvalt, kan het luik uiteraard ook met de hand geopend worden.

Het vloerluik is een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Vaak wordt ervoor gekozen om het luik van veiligheidsglas te maken. Dit zorgt voor meer daglicht en een luxe uitstraling. Een afwerking met hout of tegelwerk is echter ook mogelijk. Hierbij is het luik als het ware meer ‘verborgen’. Wij maken onze vloerluiken af met een prachtig omlijsting. RVS is hiervoor het meest gebruikte materiaal.

Wij maken de vloerluiken altijd op maat. Een vloerluik is niet een product dat even van de schap gehaald kan worden. Het vraagt om een specifieke oplossing in een specifieke ruimte.