Glazen vloerluik Amsterdam

Een glazen vloerluik in een kleine ruimte

Ook in een kleinere ruimte kan een vloerluik een mooie oplossing zijn. Het zorgt voor nog meer ruimte. In deze bijkeuken blijft alles goed bereikbaar omdat het gehele glazen vloerluik beloopbaar is.

Een speciale wens bij dit project was het licht. De wijnflessen in deze wijnkelder zijn extra goed zichtbaar en er kan gewisseld worden van kleur.

Een oplossing op maat. Door dit kelderluik is er een prachtige toegang naar de wijnkelder gekomen terwijl er daarnaast ook meer ruime beschikbaar is. Ook op een oogstrelende manier ruimte besparen in uw pand? Neem gerust contact op.

Kenmerken glazen vloerluik Amsterdam

Al onze vloerluiken hebben een aantel specifieke kenmerken. Daarin gaat veiligheid voorop en is terug te zien dat wij alleen met het beste resultaat genoegen nemen.

Het vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten. Voor deze techniek hebben we speciaal een geluidsarme motor geselecteerd. De aansturing van het luik kan afhankelijk van de afmetingen zowel aan de korte als de lange kant geplaatst worden. Bedienen kan via een wandschakelaar.

Wij hebben een oplossing ontwikkeld om open kelders op een mooie en veilige manier toegankelijk te maken. Het glazen vloerluik is beloopbaar en geheel verzonken in de vloer, zonder uitstekende delen. Het openen en sluiten kan om veiligheidsredenen alleen via een wandschakelaar. We hebben hierbij bewust voor een lange open- en sluitingstijd gekozen. Wanneer de stroom in uw woning uitvalt, kan het luik uiteraard ook met de hand geopend worden.

Het glazen vloerluik is een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Vaak wordt ervoor gekozen om het luik van veiligheidsglas te maken. Dit zorgt voor meer daglicht en een luxe uitstraling. Een afwerking met hout of tegelwerk is echter ook mogelijk. Hierbij is het luik als het ware meer ‘verborgen’. Wij maken onze vloerluiken af met een prachtig omlijsting. RVS is hiervoor het meest gebruikte materiaal.

Een Linfi vloerluik is altijd op maat gemaakt. Een vloerluik is niet een product dat even van de schap gehaald kan worden. Het vraagt om een specifieke oplossing in een specifieke ruimte.