Glazen vloerluik Haarlem

Een glazen vloerluik in de woonkamer

De bewoners van dit huis in Haarlem kwamen bij de verbouwing een bijzondere oude ruimte tegen en wilde daar graag iets van maken. Maar een gat in de woonkamer is ook zo wat. Wij plaatsen van een glazen vloerluik van 2400 bij 800 mm, voorzien van een geharde veiligheidsglasplaat die het beloopbaar maakt. Een oplossing op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

 

“Eigenaar kwam zelf op locatie om in te meten en alles te bespreken, een rustige en prettige man. Hij heeft ons goed advies gegeven. Het is allemaal maatwerk maar er wordt net zolang gekeken tot er een mooie oplossing is. Contact met kantoor was goed en netjes, de samenwerking was top en over het eindresultaat zijn we erg tevreden. We hebben nu een prachtig glazen vloerluik dat elektrisch te openen en te sluiten is. Dat luik biedt zicht op de bijzondere kelder uit de 17 e eeuw onder ons pand, en levert naast meer ruimte ook extra woonplezier op. Echt genieten!” – Eigenaar vloerluik

Kenmerken glazen vloerluik Haarlem

Al onze vloerluiken hebben een aantal specifieke kenmerken. Daarin gaat veiligheid voorop en is terug te zien dat wij alleen met het beste resultaat genoegen nemen.

Het vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten. Voor deze techniek hebben we speciaal een geluidsarme motor geselecteerd. De aansturing van het luik kan afhankelijk van de afmetingen zowel aan de korte als de lange kant geplaatst worden. Bedienen kan via een wandschakelaar.

Wij hebben een oplossing ontwikkeld om open kelders op een mooie en veilige manier toegankelijk te maken. Het glazen vloerluik is beloopbaar en geheel verzonken in de vloer, zonder uitstekende delen. Het openen en sluiten kan om veiligheidsredenen alleen via een wandschakelaar. We hebben hierbij bewust voor een lange open- en sluitingstijd gekozen. Wanneer de stroom in uw woning uitvalt, kan het luik uiteraard ook met de hand geopend worden.

Het glazen vloerluik is een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Vaak wordt ervoor gekozen om het luik van veiligheidsglas te maken. Dit zorgt voor meer daglicht en een luxe uitstraling. Een afwerking met hout of tegelwerk is echter ook mogelijk. Hierbij is het luik als het ware meer ‘verborgen’. Wij maken onze vloerluiken af met een prachtig omlijsting. RVS is hiervoor het meest gebruikte materiaal.

Een Linfi vloerluik is altijd op maat gemaakt. Een vloerluik is niet een product dat even van de schap gehaald kan worden. Het vraagt om een specifieke oplossing in een specifieke ruimte.