Elektrisch aangedreven vloerluiken op maat

Bekijk onze projecten

Beloopbaar-vloerluik

Exclusieve vloerluiken

Voor luxe woningen maakt Linfi hoogwaardig elektrisch aangedreven vloerluiken op maat. Wie een vloer-, kelder- of zolderluik luik wil laten maken, is vaak op zoek naar precisiewerk. Wij nemen alleen genoeg met het beste resultaat voor de luiken. Bij Linfi staan veiligheid en kwaliteit voorop, maar ook oogstrelend design vinden we belangrijk. Mede dankzij de vakkundige montage en productie gaat een luik op maat gegarandeerd een eeuwigheid mee.

Samen met uw wensen leveren we een sterk ontwerp op maat en zorgen we ervoor dat de luik de eye-catcher wordt in uw woning. Er zijn vele opties en mogelijkheden. Zo kunt u zowel binnen als buiten een vloerluik plaatsen. Bekijk de verschillende projecten ter inspiratie of neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen met een specialist te bespreken.

De op maat gemaakte elektrische vloerluiken van Linfi zijn elektrisch te openen en te sluiten. Voor deze techniek heeft Linfi speciaal een geluidsarme motor geselecteerd. De aansturing van een elektrisch luik kan, afhankelijk van de afmetingen, zowel aan de korte als aan de lange kant worden geplaatst. Bediening is mogelijk via een wandschakelaar. Bekijk de verschillende projecten die wij gerealiseerd hebben om een beter beeld te krijgen van de verschillende elektrisch aangestuurde vloerluiken.

Linfi heeft een oplossing ontwikkeld om open kelders op een mooie en veilige manier toegankelijk te maken. Het luik op maat is beloopbaar en volledig verzonken in de vloer. Het openen en sluiten wordt, vanuit veiligheidsredenen, alleen via een wandschakelaar mogelijk gemaakt. Hierbij is bewust gekozen voor een lange open- en sluitingstijd. Indien de stroom in uw woning uitvalt, kan het vloerluik uiteraard ook met de hand geopend worden. Zo staat veiligheid altijd op 1 bij het maken van een vloerluik op maat.

Een vloerluik plaatsen zorgt voor een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Denk hierbij aan een wijnkelder in de vloer of een trapgat dichtmaken met een luik. Vaak wordt ervoor gekozen om het vloer- of kelderluik van veiligheidsglas te maken, waarmee meteen meer daglicht wordt gecreëerd en een luxe uitstraling geeft. Een afwerking van hout of tegelwerk is echter ook mogelijk. Hierbij is het luik als het ware meer ‘verborgen’ in bijvoorbeeld het laminaat. Wij maken onze vloerluiken op maat met een prachtig omlijsting. Hierbij wordt vaak gekozen voor RVS materiaal. Zo zorgen we ervoor dat elke vloerluik op maat en naar wens gemaakt kan worden.