Een glazen vloerluik in Bloemendaal

Een elektrisch aangedreven glazen vloerluik in de keuken

Dit glazen vloerluik is geplaatst in de keuken van een luxe woning in Bloemendaal. Een ruimtebesparende oplossing waarmee u een stukje luxe toevoegt aan uw woning. Het glazen vloerluik is verkrijgbaar in elke gewenste maat, is voorzien van veiligheidsmaatregelen en is beloopbaar.

Bent u ook op zoek naar een ruimtebesparende oplossing voor uw interieur?  Wij laten u met een glazen vloerluik op maat graag optimaal genieten van de ruimte in uw woning.

Kenmerkend

Al onze vloerluiken hebben een aantel specifieke kenmerken. Daarin gaat veiligheid voorop en is terug te zien dat wij alleen met het beste resultaat genoegen nemen.

Het vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten. Voor deze techniek hebben we speciaal een geluidsarme motor geselecteerd. De aansturing van het luik kan afhankelijk van de afmetingen zowel aan de korte als de lange kant geplaatst worden. Bedienen kan via een wandschakelaar.

Wij hebben een oplossing ontwikkeld om open kelders op een mooie en veilige manier toegankelijk te maken. Het glazen vloerluik is beloopbaar en geheel verzonken in de vloer, zonder uitstekende delen. Het openen en sluiten kan om veiligheidsredenen alleen via een wandschakelaar. We hebben hierbij bewust voor een lange open- en sluitingstijd gekozen. Wanneer de stroom in uw woning uitvalt, kan het luik uiteraard ook met de hand geopend worden.

Het glazen vloerluik is een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Vaak wordt ervoor gekozen om het luik van veiligheidsglas te maken. Dit zorgt voor meer daglicht en een luxe uitstraling. Een afwerking met hout of tegelwerk is echter ook mogelijk. Hierbij is het luik als het ware meer ‘verborgen’. Wij maken onze vloerluiken af met een prachtig omlijsting. RVS is hiervoor het meest gebruikte materiaal.

Een Linfi vloerluik is altijd op maat gemaakt. Een vloerluik is niet een product dat even van de schap gehaald kan worden. Het vraagt om een specifieke oplossing in een specifieke ruimte.